Over de Meaningful Marketing Talks

In een snel veranderende wereld is het lastiger dan ooit om te voorspellen wat de toekomst brengt. En hoewel we niet beweren dat we een kristallen bol hebben, hebben we wel de Meaningful Marketing Talks: 7 vooruitstrevende sessies en workshops over hoe de toekomst van marketing eruit ziet.

We zullen zinvolle manieren onderzoeken om contact te maken met de harten en geesten van klanten. En u krijgt de kans om te leren van de besten op het gebied van …

  • Sustainability,
  • MarTech,
  • Privacy & Ethics,
  • Inclusion & Diversity.

Over BAM

BAM, kort voor de Belgian Association of Marketing, is de grootste vakvereniging voor marketing in België. BAM heeft als missie om waarde te creëren en duurzame relaties op te bouwen. Dat geloof in meaningful marketing wil de vereniging doorgeven aan iedereen die haar pad kruist. Een focus op sustainability, inclusion & diversity, technology en privacy & ethics geeft dit geloof extra invulling.

Enkel zo is BAM in staat om betekenis te geven aan marketing. Enkel zo helpt BAM professionals om marketing in het hart van hun organisatie te plaatsen.

Om deze missie te vervullen is BAM een open community en zoekt het actief naar partnerships. In het BAM-netwerk kunnen professionals terecht voor inspiratie, kennis en kruisbestuiving.

Meer info op www.marketing.be.